Thursday, May 13, 2010

US-688778

distance: 6,493 km - travel time: 6 days
My 50th postcard, and the 10th from the United States of the America. The photo is taken from New York by sender. The photo is taken on last December (2009). I like it when someones send the postcard of their own photos. It makes the postcard more important and interesting to me. Thank you Larry (LarryHidingHawk) for this nice postcard! I like lights and their colors. I also like a background and its buildings. About stamp, I've lot of these but I always love the stamps of this USA series. I especially love their really beautiful photos.
50. postikorttini, kymmenes Yhdysvalloista saatu kortti. Valokuvan on ottanut lähettäjän New Yorkissa. Kuva on otettu viime joulukuussa (2009). Pidän siitä, kun jotkut lähettävät postikortin omista ottamistaan kuvista. Se tekee postikortista tärkeämmän ja mielenkiintoisemman. Kiitos Larry (LarryHidingHawk) kivasta postikortista! Pidän kaupungin valoista ja niiden väreistä. pidän myös taustasta ja sen rakennuksista. Postimerkistä, minulla on jo paljon näitä, mutta rakastan aina tämän sarjan postimerkkejä. Rakastan erityisesti niiden todella kauniita kuvia.

3 comments:

Niipu said...

Sie saat kyllä niin hienoja kortteja! :) Mieki joskus harrastin postcrossausta, mutta se hiipu ko en vaan ikinä muistanu ostaa kortteja ja postimerkkejä... Nyt tekis niin mieli alottaa uuelleen :D

Dea said...

Ihana blogi, seuraan jatkuvasti, kun itsekin postcrossaaja olen.

Mirella said...

Kiitos paljon molemmille - ja Niipu: kannattaa aloittaa uudelleen. Se on sen arvoista ;)

Post a Comment